Twój koszyk (0)
Pokaż

Polityka prywatności

Polityka Prywatności

1. Administratorem danych osobowych jest firma 

Biofarma Marta Kowalczyk

ul.Karłowicza 47, 51-610 Wrocław

wpisana do ewidencji działalności gospodarczej prowadzonej przez Urząd Miasta........ o numerze ........, NIP8991459783, REGON REGON: 532335131

prowadząca sklep internetowy działający pod adresem https://biofarma.com.pl, zwany dalej Sklepem.

2. Administrator przetwarza dane zgodnie z przepisami obowiązującego prawa, w szczególności ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j.: Dz. U. z 2015 r. poz. 2135 ze zm.) oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (t.j.: Dz. U. z 2013 r. poz. 1422 ze zm.) także zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.

3. Akceptacja Regulaminu i założenie Konta w Sklepie jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na przetwarzanie danych osobowych Klienta przez Administratora.

4. Dane osobowe Klienta gromadzone przez Administratora obejmują w szczególności imię, nazwisko, adresy, adresy poczty elektronicznej, oraz numery telefonów.

5. Administrator przetwarza dane osobowe Klientów wyłącznie w celu realizacji świadczenia usług w ramach Sklepu oraz w zakresie niezbędnym do ich prawidłowej realizacji, w szczególności:

a) w celu realizacji umowy i składanych zamówień,

b) w celu rozpatrywania reklamacji oraz zwrotu świadczeń w przypadku odstąpienia od umowy,

c) w celu przekazywania informacji o produktach, ofercie i promocjach za posrednictwem cyklicznie wysłanych wiadomości elektronicznych newslettera, o ile Klient wyraził na to zgodę subskrybując otrzymywanie newslettera.

6. Klient ma prawo wglądu do przetwarzanych danych osobowych w każdym czasie, jak również prawo do ich poprawiania oraz żądania ich usunięcia. Dane osobowe podane przez zarejestrowanego Klienta mogą być przez niego samodzielnie zmieniane po zalogowaniu w Sklepie. Klient, w tym Klient nie posiadający zarejestrowanego konta, ma także prawo do całkowitego usunięcia wszelkich zgromadzonych danych osobowych poprzez wysłanie stosownej prośby na adres e-mail: sklep@interbrands.pl z adresu poczty elektronicznej zarejestrowanego w Sklepie. Rezygnacja z otrzymywania newslettera może być dokonana przez Klienta poprzez klikniecie linku dezaktywującego znajdującego się w otrzymywanych za pośrednictwem newslettera wiadomościach elektronicznych.

7. Dane osobowe nie są udostępniane innym podmiotom do celów marketingowych.

8. Podanie danych jest dobrowolne, lecz brak podania danych uniemożliwi realizację zamówienia.

9. Administrator może udostępniać dane osobowe Klientów podmiotom upoważnionym na podstawie właściwych przepisów powszechnie obowiązującego prawa.

Czytając, przeglądając, dokonując zakupów w sklepie internetowym biofarma.com.pl, prenumerując Newsletter akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności znajdującej się na tej stronie.

Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdą osobę wykorzystującą w jakikolwiek sposób serwis biofarma.com.pl obowiązuje aktualna Polityka Prywatności.

Jakiekolwiek zmiany nie wpływają na naszą zasadę: nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów/użytkowników biofarma.com.pl 


Subskrypcja Newslettera biofarma.com.pl

Zaprenumerowanie elektronicznego newslettera, w którym przedstawiamy nowości, promocje i najważniejsze wydarzenia w biofarma.com.pl  wymaga tylko podania adresu e-mail. Wysyłamy e-maila zwrotnego z prośbą o potwierdzenie rejestracji. Jeśli wyrazisz w przysłanym do Ciebie e-mailu potwierdzenie chęci otrzymywania newslettera, to wtedy i tylko wtedy Twój adres zostanie dodany do listy mailingowej biofarma.com.pl  Zapisując się na newsletter wyrażasz zgodę na otrzymywanie od biofarma.com.pl korespondencji  e-mail zawierającej dedykowane oferty, informacje o nowościach i promocjach.

Cookies

Sklep biofarma.com.pl wykorzystuje cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku.

Bezpieczeństwo transakcji

Sklep internetowy biofarma.com.pl zbudowany jest w oparciu o najnowocześniejszy sprzęt i oprogramowanie na wzór najlepszych rozwiązań sprawdzonych na świecie.

biofarma.com.pl nie rejestruje ani nie przechowuje informacji związanych z kartami kredytowymi. Stosowanie powyższych technologii zapewnia absolutne bezpieczeństwo płatności za pomocą kart kredytowych przy zakupach w sklepie www.

Szanujemy Waszą prywatność.

Wasze dane osobowe chronione są zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z 29.08.1997 r (Dz. U. Nr 133, poz. 883) oraz Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 133, poz. 1204) oraz z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.