Twój koszyk (0)
Pokaż

Polityka prywatności

Czytając, przeglądając, dokonując zakupów w sklepie internetowym biofarma.com.pl, prenumerując Newsletter akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności znajdującej się na tej stronie.

Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdą osobę wykorzystującą w jakikolwiek sposób serwis biofarma.com.pl obowiązuje aktualna Polityka Prywatności.

Jakiekolwiek zmiany nie wpływają na naszą zasadę: nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów/użytkowników biofarma.com.pl 

Dane osobowe

W czasie korzystania ze stron biofarma.com.pl możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób.
W przypadku formularzy zamówień będziesz proszony o podanie pełnych danych osobowych.

Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły, jeśli dane te są wymagane do jej poprawnego wykonania.

Subskrypcja Newslettera biofarma.com.pl

Zaprenumerowanie elektronicznego newslettera, w którym przedstawiamy nowości, promocje i najważniejsze wydarzenia w biofarma.com.pl  wymaga tylko podania adresu e-mail. Wysyłamy e-maila zwrotnego z prośbą o potwierdzenie rejestracji. Jeśli wyrazisz w przysłanym do Ciebie e-mailu potwierdzenie chęci otrzymywania newslettera, to wtedy i tylko wtedy Twój adres zostanie dodany do listy mailingowej biofarma.com.pl  Zapisując się na newsletter wyrażasz zgodę na otrzymywanie od biofarma.com.pl korespondencji  e-mail zawierającej dedykowane oferty, informacje o nowościach i promocjach.

Cookies

Sklep biofarma.com.pl wykorzystuje cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku.

Bezpieczeństwo transakcji

Sklep internetowy biofarma.com.pl zbudowany jest w oparciu o najnowocześniejszy sprzęt i oprogramowanie na wzór najlepszych rozwiązań sprawdzonych na świecie.

biofarma.com.pl nie rejestruje ani nie przechowuje informacji związanych z kartami kredytowymi. Stosowanie powyższych technologii zapewnia absolutne bezpieczeństwo płatności za pomocą kart kredytowych przy zakupach w sklepie www.

Szanujemy Waszą prywatność.

Wasze dane osobowe chronione są zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z 29.08.1997 r (Dz. U. Nr 133, poz. 883) oraz Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 133, poz. 1204).